Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit și ajută-ne să ajutăm!

PASUL 1

Dacă ai avut, în 2020, venituri din salarii și pensii de peste 2.000 de lei sau ai obținut venituri din activități independente, descarcă, printează, completează și semnează Formularul 230, iar, până pe 25 mai 2021, depune documentul în formă finală la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, prin depunere directă sau prin poștă cu scrisoare recomandată! Datele Fundației „VIRTUTE et SAPIENTIA” a Universității din București sunt deja completate.

PASUL 2

Dacă îți este mai simplu, ne poți aduce nouă formularul completat cu toate datele tale. Ne găsești în Strada Dionisie Lupu, nr. 46, 010455, Sector 1, București. De asemenea, poți transmite formularul completat către ANAF și online, dacă ai un cont creat în platforma online a Administrației.

Urmând acești pași simpli, persoanele fizice pot sponsoriza entitățile nonprofit care funcționează conform OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

PENTRU BINE

Toate persoanele fizice care au realizat în anul 2020 venituri din salarii și care solicită virarea unei sume de până la 3,5% din impozitul pe venitul anual datorat Statului către Fundației „VIRTUTE et SAPIENTIA” a Universității din București vor sprijini direct activitatea și proiectele desfășurate.

Dacă întâmpini dificultăți în completarea formularului, vei găsi, în documentul disponibil aici, pe lângă Formularul 230, și toate instrucțiunile necesare.

sau

Transmite-ne formularul completat până pe 21 MAI și ne ocupăm noi de trimiterea acestuia. Vei fi contactat de către ANAF pentru a confirma că vrei să redirecționezi către noi impozitul tău pe venit. Aici poți încărca fișierul scanat.

MULȚUMIM!

Dacă vrei să ne ajuți mai mult, îți poți convinge apropiații, prietenii și colegii să ți se alăture. Fiecare #formular de ajutor contează!

Hai alături de noi și ajută-ne să ajutăm!

FUNDAȚIA „VIRTUTE et SAPIENTIA”

Strada Dionisie Lupu, nr. 46, 010455, Sector 1, București

Telefon: 021.527.1993, 021.527.1994 Fax: 021.527.1996

Email: fundatia@unibuc.ro