Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale către Fundația UB

Nu aveți profit? Tot ne puteți ajuta.

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Astfel, banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Cu alte cuvinte, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele companiei dumneavoastră. Și puteți decide să ne fiți alături.

PASUL 1

Alegeți Fundația „VIRTUTE et SAPIENTIA” a Universității din București sau una dintre cauzele de care ne ocupăm.

PASUL 2

Descărcați și completați acest CONTRACT DE SPONSORIZARE. Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHIDUL FISCAL REDIRECȚIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT, disponibil aici.

20% PENTRU BINE

Trimiteți la sediul nostru contractul completat, în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar companiei pe care o reprezentați.

MULȚUMIM!

Nu aveți profit? Tot ne puteți ajuta. Chiar dacă firma nu are profit în prezent, aceasta are posibilitatea să facă sponsorizări. Pe măsură ce situația financiară a firmei se îmbunătățește, aceasta își poate deduce sponsorizările făcute din impozitul pe profit viitor.

FUNDAȚIA „VIRTUTE et SAPIENTIA”

Strada Dionisie Lupu, nr. 46, 010455, Sector 1, București

Telefon: 021.527.1993, 021.527.1994 Fax: 021.527.1996

Email: fundatia@unibuc.ro