UB, Universitatea din inima Bucureștiului

UB, Universitatea din inima Bucureștiului

Universitatea din București este inima unui oraș multicultural și cosmopolit, presărat cu numeroase muzee, palate, case memoriale, teatre, cinematografe, biblioteci și galerii de artă. Îmbinând vechiul cu noul, Bucureștiul este o veritabilă capitală europeană, un loc deopotrivă monumental și insolit, extrem de efervescent din punct de vedere cultural și artistic, animat în permanenţă de festivaluri, evenimente convenţionale și neconvenţionale, spectacole experimentale, lansări de carte, expoziţii și instalaţii inovative.

Bucureștiul oferă numeroase posibilităţi de a petrece timp liber de calitate în cel mai mare oraș al ţării, de a lua parte la cele mai așteptate festivaluri și concerte ale anului, de a vedea filme în premieră, în săli de cinema sau în aer liber și de a participa la spectacole de teatru și de animaţie inedite. Iar nu foarte departe de oraș sunt disponibile experienţe interesante, precum saltul în tandem sau săritura cu parașuta.

Cei pasionaţi de sporturi extreme, precum escaladă și alpinism, vor aprecia faptul că orașul se află în apropierea munţilor și vor găsi săli indoor specializate pentru antrenament zilnic. Totodată, pășind în Centrul Vechi, vor descoperi un oraș care nu doarme niciodată.

Sari la conținut